Style like an artist

Leer alles op het gebied van styling en special effecten

 

Toe aan meer uitdaging? of misschien heeft u helemaal geen kennis over styling gekregen tijdens uw training? Dan is dit wel echt de cursus die jouw werk gaat veranderen op een positieve manier. Het is zo belangrijk om een wimper set te plaatsen die echt bij je klant past. 

 

Waarom styling zo belangrijk is.

 

Elk gezicht is anders, iedereen heeft andere ogen en oogvormen, laat staan andere soort wimpers. Je kunt dus wel bedenken dat als we iedereen precies dezelfde wimperextensions zouden aanmeten dat dat niet bij iedereen hetzelfde staat. Je kunt zelfs een gezicht minder mooi en sprekend maken. En als je de juiste stijling heb gekozen heb je nog te maken met het aantal lagen wimpers,  aantal krullen en lengtes die je moet kiezen om het gewenste effect ook te bereiken. Ook kan je special effecten toepassen wat echt ontzettend leuk is om te doen. 

 

Nieuwste trends worden besproken in deze cursus.

 

De trends op wimperextension gebied ontwikkeld snel. Dit is leuk want je raakt nooit uitgeleerd en deze nieuwe trends leren we iedereen graag in deze training. Denk aan Kim-K , Whispy look. Extreme cat-eye, werken met de M en L krul. 

 

Voor wie is deze cursus?

 

Deze cursus is voor iedereen die niet genoeg of niets weet over stijling maar wel minimaal de basis opleiding heeft gedaan en de one by one techniek beheerst. Wij bieden deze cursus ook aan als derde dag in de drie daagse one by one training of in de russian volume cursus van 2 dagen. Na deze cursus ontvangt u een officieel lash art pro certificaat.

 

Er is 1 model nodig voor deze cursus

 

De cursus duurt van 10:00 tot 16:00 en lunch en drinken is inbegrepen. U werkt tijdens de training met onze producten. Een zelf geregeld model dient vanaf 12:30 aanwezig te zijn en moet aan de volgende eisen voldoen;

  • Lang stil kunnen liggen
  • Geen zware medicatie
  • Niet zwanger
  • Geen wimperextensions
  • Geen recente oog operaties
  • Gezonde wimpers en ogen (Geen wondjes, beschadigingen, zwellingen of andere irritaties
  • Niet recent wimperlift gehad
  • Geen lenzen in tijdens de behandeling

 

De cursus kost €249,- (excl. BTW) 

 

De STYLING LIKE AN ARTIST cursus kost €249-, (excl. btw.) en er dient minimaal een aanbetaling vooraf gedaan te zijn van €100,- (excl. btw) om verzekerd te zijn van een plek in onze cursussen. Annuleren van de cursus dient minimaal 14 dagen voor de training te gebeuren.