Lashlift

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

 

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

 

Voordelen lashlift

  • Het resultaat blijf ca. 8 weken zichtbaar
  • Geen wimperkrultang meer nodig
  • Extensions worden overbodig
  • Het geeft een natuurlijke uitstraling
  • Het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Douchen en zwemmen is geen probleem

 

 

Prijzen

Lashlift inclusief verven €50,00
Lashlift exclusief verven €45,00

FAQ LASHLIFT

 

Hoe lang heb ik plezier van mijn lashlift?
Gemiddeld blijft het resultaat van onze Volume Lash Lift behandeling 6 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van jouw groeicyclus. Heb je namelijk een langzame groeicyclus, dan kan het resultaat bijvoorbeeld wel 8 weken zichtbaar blijven.

 

Is een Lashlift schadelijk voor mijn wimpers?
Het antwoord is nee. Onze specialisten zijn gecertificeerd en hebben een cursus Volume Lash Lifting gevolgd. De behandeling dus wordt alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen. Daarnaast bevatten de producten van Mrs Lashlift  ingrediënten die de wimpers verzorgen en hydrateren.

 

Voor wie is de Lashlift?
Voor iedereen die verlangt naar mooi gelifte wimpers. Man of vrouw, korte of lange wimpers, en steile of ‘overkrulde’ wimpers. Volume Lash Lifting is een geweldig alternatief wanneer je geen extensions wilt of kunt dragen.

 

Mijn wimpers zijn beschadigd door overmatig gebruik van een wimperkruller of wimperextensions. Kan ik een wimperlift behandeling ondergaan?
Een lash lift kan alleen wanneer je gezonde wimpers hebt. Ons advies is om eerst een wimperserum te gebruiken om je wimpers weer gezond te krijgen.

 

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe wimperlift?
We raden aan om na 6 weken een nieuwe behandeling te boeken.

 

Ik kan niet tegen wimperextensions. Kan ik wel een wimperlift behandeling nemen?
Dat is zeker mogelijk. Maar het is niet uitgesloten dat er een ander bestanddeel is waar je ook gevoelig voor zou kunnen zijn.

 

Mag ik gelijk na de behandeling make-up dragen?
Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen.

 

Kan ik gelijk na de behandeling sporten of douchen?
Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Daarnaast adviseren we om de eerste 48 uur niet onder de zonnebank of naar de sauna te gaan.

 

Kan ik mijn ogen reinigen met elk soort make-up reiniger?
Na 48 uur kun je elke reiniger gebruiken. Wij adviseren wel een make-up remover die olievrij is.

 

Ik gebruik castorolie, een wimperserum of wonderolie voor mijn wimpers. Kan dit in combinatie met de wimperlift?
Ja, dat is mogelijk. Zeker het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen, waardoor je langer van de lash lift geniet. Wij adviseren 2 dagen vóór de behandeling te stoppen en 2 dagen na de behandeling je product weer te gaan gebruiken.

 

Ik heb zeer steile wimpers en ik kan daarom geen wimperextensions laten zetten.
Het beste is om eerst de wimperlift te laten zetten en vervolgens extensions te nemen. Ideale oplossing!

 

Ik ben zwanger. Is volume lash lifting mogelijk?
De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift in verband met je hormonen minder goed pakt. Mocht er een reactie zijn, dan is het niet mogelijk om daar medicatie voor de slikken – zinnig om daar rekening mee te houden.

 

Ik heb hooikoorts. Is een wimperlift behandeling verstandig?
De wimpers dienen de eerste 24 uur droog te blijven en het is ook niet bevorderlijk om in de ogen te wrijven. Overleg met de stylist in welke mate je hooikoorts hebt en of dat invloed kan hebben op het resultaat van de volume lash lift.

 

Op dit moment krijg ik chemotherapie en/of bestraling. Graag zou ik een wimperlift behandeling willen; kan dat?
Ons advies is om dit te overleggen met de behandelend arts.

 

Ik heb een irritatie na de wimperlift-behandeling. Wat nu?
Het kan gebeuren dat je niet tegen een bestanddeel in het product kunt. Geen paniek! Haal bij de drogist anti-histaminetabletten. Een koude vochtige doek helpt tegen eventuele jeuk. Na een aantal dagen zal de irritatie verdwijnen. Het is mogelijk om voorafgaand aan je behandeling een patchtest te doen. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of je allergisch bent voor volume lash lifting. Reacties komen voor bij een zeer kleine groep mensen